Не питайте його

Лисняк Лидия
Не питайте його, не питайте,
Де вiн щастя свое загубив,
Не шукайте тепер, не шукайте,
Ту, що щиро колись полюбив.

Полетiла зозуля над гаєм,
Вiтер тихо пiд верби прилiг,
Що ти там його доля шукаєш,
За туманом минулих дороiг?

Вiн зустрiнеться знову з тобою,
Гляне в очi твої, як колись,
Там, де хата стоїть пiд вербою,
Ти прийди i в душi помолись.