Скажи правду дiвчинонько

Лисняк Лидия
Скажи правду, моя мила,
Кого ж ти кохаєш?
А вона знiяковiла:
Та хiба ж я знаю?

Стоїть дiвча, червонiє
Бо вона то знає,
Як серденько в грудях млiє
I кого кохає.

Не питай даремно хлопче -
Дiвчина не скаже,
Щось промовить неохоче,
I усмiшка ляже.