На долинi мак посiю

Лисняк Лидия
На долинi мак посiю –
Дощик буде поливати,
Серце пiснею зiгрiю
I тебе я буду ждати...

Мак рожевим зацвiтає,
Та навiщо очi плачуть?
Бо коханного немає,
Бо коханного не бачуть.

Гей тумани, ви тумани!
Не вкривайте моє поле!
Якщо зроду безталанна,
То не жди талан нiколи.

Ой пiду я на долину,
Там музики гарно грають,
Прожену я сум вiднинi –
Чи є щастя, чи немає.