Не чаруйте мене, чорнi очi

Лисняк Лидия
Не чаруйте мене, чорнi очi,
Бо не зможу забути про вас.
Ви приходите в зорянi ночi,
Ви у серцi тепер кожен час.

Не чаруйте, щоб серце зiв’яло,
Як бажаете щиро добра,
Покохати – потрiбно так мало
Розлюбити – потрiбна пора.

Ви ж кохаете iншу, я знаю,
А для мене ви тiльки дурман,
Бiдне серце, надiї немає,
Бо ж вона як той в полi туман.