Каштанова Помаранчева революц я - Политические

Степан Бендер
Гей-но хлопці, на майдан,
Нас не спинить «Вуркаган»,
Всі на потяги мерщій,
Вибір боронити свій.

Весь Хрещатик і Майдан,
Заполонить караван,
Хоронителів свобод,
Там Вкраїнський весь народ.

Тут і Суми, й Харків, й Львів,
Звідусіль людей я встрів,
В помаранчевих стрічках,
Прибули й на літаках.

Гості їдуть з відусіль,
Втамувати Вкраїнський біль,
Демократію спасать,
«Браткам» роги обламать.

Заховавсь Кучьмук в палати,
А ОМОН одягся в лати,
Підкотили водомет,
Хочуть знищить наш намет.

Та народ не залякати,
Всіх не кинути за грати,
І студенти й школярі,
Всі ми тут о цій порі,

Канцелярія з Подолу,
Дві кравчихи із Хоролу,
Навіть з Сум пенсіонер,
На Майдані голос дер.

Чуті вигуки з юрби,
Що стоїть вже дві доби,
Не потрібен нам «Зека»,
Геть за грати ЦВКа.

«Бандюковича» в полон,
Та в Столипінський вагон,
Відвезти на Колиму,
Посадить з ним і Кучьму,

Гей! Народ, покажем гаду,
Ми йдемо в верховну раду,
Припинити цю ганьбу,
Там продовжим боротьбу…

Всі за НИМ погожим днем,
По Грушевського ми йдем,
Візьми владу в свої руки,
Не втечуть від нас «Бандюки».

Тільки Ющенкові «ТАК»,
Бо він лідер не мудак,
Тільки він НАШ Президент,
Всі ми з ним у цей момент…
Спілка здорових на голову Українців.