За обрiй сонечко сiда...

Валентина Тараненко
За обрій сонечко сідає  ,

День на спочинок вiдiйде ,

Багрянцем сутінок палає -

Це скоро ніченька прийде.

(S)

Коханням зорі запалають

І  місяць молодий  зійде

Його  закохані чекають –

Сердець відлуння він несе .

(S)

Освітить променем стежину,

Що   до  коханої  веде,

Омріє   милую  дівчину ,–

Що  серцю  спати не дає .

(S)

Ночей таэмних місяць свідок

У поєднанні двох сердець ...

Даруэ щедре  сяйво зірок -

Плете міжзоряний вінець .

(L)