Коли цвiтуть вишнi

Лисняк Лидия
Суцвiттям бiлим вишнi оповитi
Стоять в садку моєму навеснi,
А я люблю помiж дерев ходити
I бджiл веселих слухати пiснi.

Схиляю гiлку, що немов смiється,
Гнучку, налиту соком молодим
I я радiю, бо менi здається
Що цвiт той пахне медом золотим.