Ой на небi грiм гуркоче

Лисняк Лидия
Ой на небi грiм гуркоче,
Дощик накрапае,
Ой кого так довго очi
Твої виглядають?

Знаю, знаю чорнобрива
Кого ти кохаеш,
А про то, що нещаслива
З ним будеш не знаеш?

Ой не знаю, ой не знаю,
Та й не хочу знати
Тiльки його в серцi маю
I буду кохати.