Львову

Наталка Бойченко
До тебе кілометри і перони,
Пусті вокзали й гамірні міста.
Мою самотність ділить на вагони
Нова залежність і нова мета!
Поїду в ніч, залишу все стороннє!
На ранок буде злива, але де…!
Вона доречна там і «по сезону» -
Це місто злив, і скоро слива зацвіте…
Знайду в тобі нагоди і пригоди,
Погодні примхи і нічні вогні.
Залишу на світлинах твою вроду,
І повернуся ще – ти тільки натякни!!

13.04.2012