Бажайте

Евгения Зайцева Кириченко
Бажання не зупинить,
воно як хвилі.
здійснити - не загубить,
серед інших мрій.

Шукати долі свій світ,
Та матінки землі
 Віддатись.
Щиро зізнатись,
Ще можливо зірки
з небес зірвати.
 
   Приспів

Бажайте і палайте
Ви доки любимі.
Страждайте, страждайте,
Доки ви в мирі

Сумуйте,сумуйте,
Для вас усе можливо,
Доки є сили.