я йду у свiт...

Яна Барк
я йду у світ продовжити життя.
хай крик, хай сміх, аби не сльози лити.
творю собі дорогу в майбуття
і з кожним новим кроком вчуся жити.

мій кожен новий досвід, кожен крок
відлунням грому йде по моїх жилах.
і кожна дія - це новий урок,
що підкаже як розправить крила.

коли добра не ждеш - воно прийде,
удача усміхнеться край вустами.
вірний друг обійме за плече,
поміч завжди прийде з боку мами.

і я іду продовжити життя,
добитись чого хочу, все зумію!
хай страхи згинуть, всі вони - сміття,
що вбити хочуть віру і надію.