Яз. На татарском языке

Талия Абитова
Яз белэн курешу.

Бэйрэм буген, яз бэйрэме!
Буген яз бел;м курешэм.
Яшел хэтфэ улэн энэ,
Тэгэрэдэ куккэ кара.

Бэйрэм буген, яз бэйрэме!
Кояш уйный узем белэн,
Кэбеклэнеп каурый болыт.
Кошлар сайрый сузып-сузып.

Бэйрэм б;ген, яз бэйрэме!
Озынайган коннэр хэйран.
Сокландыра hэр яфракчык!
Килде очып, яныма кошчык.

Бэйрэм буген, яз бэйрэме!
hэр яфрак энне-мэржэн.
Бу-илаhи илhам коче.
Юктыр сокланмаган кеше.
                11.04.2012 (Б;йр;м б;ген минем к;;елд;)