Дай пшениц1 напитися

Ольга Кондратенко 2
Тане ,тане сніг у лузі,
Землю поливає
Під коріння просочився,
Гілля наливає
Кущ калини з шипшиною
Аж повеселіли,
Обквічались горобцями,
Цвірком гомоніли,
Стоять вони розмовляють
Про вбрання зелене,
Що нарядяться яскраво,
Розквітнуть рожево.
Тане, тане сніг у полі.
Землю напуває,
Під пшеницю та пашницю
Врожаю чекає.
Будем ждати урожаю
На милій землиці,
Не мішайте вітри буйні,
Пшениці вродиться.

                О.К. 2012 г.