***

Анастасия Щербакова 3
Рідна мова
Мови краще рідної просто не буває 
І сьогодні свято мова зустрічає
Найдорожчим скарбом мова є для нас
То ж пишаймось нею, друзі, повсякчас.

Найбагатша наша мова
Солов’їна, кольорова
Розвивається постійно
Та існує самостійно.

Знати рідну мову добре ми будем
І щоб там не сталось її не забудем
Мова назавжди у серці лишається,
Бо якщо немає мови – нація стирається
10.02.10