Каламбур на беларускай мове - 8

Леонид Ганчаров
Дзявочы каламбур пра гей-парады

Хто дасць мне зАраз ПАРАДЫ?
Бачу блакiтных ПАРАДЫ:
Хлопцы мужчынскiм ПА  РАДЫ.

Ну, а дзявочыя ПОПЫ  ТАМ
Не карыстаюцца ПОПЫТАМ.

***
Девичий каламбур про гей-парады

Кто даст мне сейчас советы?
Вижу голубых парады:
Парни мужским па рады.

Ну, а девичьи пОпы там
Не пользуются спросом.



фото - из интернета