Джерельна Молитва

Инна Шевченко Рыбак
Версия 1

Земле, люба, прокидайся!
І росою умивайся!
Ми прийшли тебе вітати,
Славу Сонечку співати!

Помагай нам любий Боже,
Щоб була Долина гожа!
Щоб раділа і сміялась,
Пісні весело співала!

Щоб городина родила
І господарям годила!
Щоб дерева підростали,
Пишно квіти розквітали.

Бджоли весело гуділи
І цілющий мед носили.
Рибка плавала гарненька –
Золота і червоненька.

Наша школа сонцем сяє,
І родини всі єднає.
Вчаться там батьки і діти
Як щасливий світ творити.

Щоб в достатку жили люди,
Щоб успішні були всюди!
Все з охотою робили
І щасливий світ творили!

Щоб здорові були діти,
І батьки, і всі на світі!
Щоб міцнів наш Рід, Родина,
Наша мила Україна!

Земле, Матінко, живи!
Сонце-Сонечко, світи!
Зорі ясні, ви - прекрасні!
Помагайте нам рости!

Ти, Любов, свята-свята!
Будь між нами, Золота!
Боже, дякуємо щиро!
Всім бажаєм Щастя й Миру!

Версия 2

Земле, люба, прокидайся!
І росою умивайся!
Ми прийшли тебе вітати,
Славу Сонечку співати!

Дуже вдячні і радієм,
Що збуваються всі мрії.
Добре разом нам живеться,
І від серця пісня ллється.

Вже сади ростуть-квітують
І смачні плоди дарують,
І красою квіти сяють,
Нам на радість розквітають.

І гудуть над ними бджоли,
А озера води повні,
Рибка плаває гарненька,
Золота і червоненька.

Наша школа сонцем сяє,
І родини всі єднає.
Вчаться там батьки і діти
Як щасливий світ творити.

І в достатку всі живемо,
І вчимося, і ростемо.
Кожен новий день дивує
І натхнення нам дарує.

І здорові наші діти,
І батьки, і всі на світі
І міцніє рід, родина,
Наша мила Україна!

Земле, Матінко, живи!
Сонце-Сонечко, світи!
Зорі ясні, ви - прекрасні!
Помагайте нам рости!

Ти, Любов, свята-свята!
Будь між нами, Золота!
Боже, дякуємо щиро!
Всім бажаєм Щастя й Миру!