Green Day - Boulevard of Broken Dreams

Тимофей Аксёнов
Усюди пустота:
Одна дорога, по якій йду я.
Куди вона веде?
Наче рідний дім вона тепер.

По вулиці пустій –
По бульвару всіх розбитих мрій,
Коли все місто спить,
Я іду, іду на самоті.

     На самоті, на самоті…

     Лиш тінь моя за мною йде усюди,
     Як б’ється серце до сіх пір я чую.
     Я хочу, щоб зі мною був хтось поруч,
     Але іду я сам.

Стежкою життя
Я іду і бачу «друге я».
Як еквілібрист,
Я іду в свій край розбитих мрій.

Де же я тепер:
Не живий, але ще не помер?
Мій такий талан,
Що іду усюди я лиш сам.

     Іду я сам, іду я сам…

     Лиш тінь моя за мною йде усюди,
     Як б’ється серце до сіх пір я чую.
     Я хочу, щоб зі мною був хтось поруч,
     Але іду я сам.

     Іду я сам, іду я сам…

По вулиці пустій –
По бульвару всіх розбитих мрій,
Коли все місто спить,
Я іду, іду на самоті.

     Лиш тінь моя за мною йде усюди,
     Як б’ється серце до сіх пір я чую.
     Я хочу, щоб зі мною був хтось поруч,
     Але іду я сам.