Абсурд до и over

Марина Борматова
Глокая куздра бокра будланула
Штеко ой штеко  мне, Щерба
Да и бокрёнка курдячит, вот стерва
Глоко мне глоко, ребята!

The iggle squiggs so wombly trazed
In harlish hoop but why
I think that Henry Gleason has
The sense of humor great