Я доволi нетерпляча, мiй коханий, де ти?

Людмила Иванковская
Я доволі нетерпляча, мій коханий, де ти?
Десь сховався, втім - шукаю, піймаю в тенета.
Під рясним бузком у квітні знову притаївся.
Соловейком щебетав там - Та невже ж влюбився?

Так чому ж ти заховався під кущем, мій милий?
Бо до мене докотились ніжні, чуйні хвилі.
Відхиляю я фіранку. Як співаєш хвацько!
То вилазь та йди до мене. Познайомлю з батьком.


28.03.2012