Поцiлую нiжно-нiжно, мiй коханий, згодний?

Людмила Иванковская
Поцілую ніжно-ніжно, мій коханий, згодний?
В серці ти один пануєш, не потрібен жодний.
Притулюсь до тебе ближче, обніми міцніше,
Як заплачу : "Милий, милий!". Пригорнеш: "Тихіше."

Поцілую ніжно-ніжно, спалахне бажання.
Будь зі мною кожну ніч - милуймося до рання.
Ти ласкаво приголубиш, поцілуєш в губи.
Не пущу тебе нікуди, тільки мій - ти любий!




27.03.2012