молитва воздыхания

Странник Въ
Святый Боже, воздыхание мое
Ты прими, Царю Небесный,
Дар, душе моей, чудесный -
Прикасание Твое...

И не возгнушайся ю,
Соблюди мя,  яко странна,
И душа в Тебе желанно,
Радость обрете Твою...

Ты, спасение мое,
Чистота, сойди небесна!
Херувимы с поднебесья
Славу Богови поют!


29.03.2012



/фото из инета/