Вынахидныки - таки кльови хлопци

Свэтка Лабуда
Винахідники – такі кльові хлопці.
У норку всіх інших. Не буду казати: у дупу.
У кожного з них є прилад потужний на кнопці,
Безліч ідей, а ще вони мають купу
Яскравих цяцьок, не поймеш куди їх запхати,
Якісь проводки, транзистори і діоди,
З потрібною частотою у змозі вони кохати,
Авжеж, вони дуже кльові, а не якісь ідіоти.