слова на с

Алёна Перепелица
сьогодні найкращий день для слів на "с":
сухо, сіро, сумно, самотньо.
радість сюди аж ніяк не вписується.
по радіо стінг - "shape of my heart"
я із ним згодна.

завтра день вернеться
і настрій нікуди не піде -
знову на мене кинеться.