якби ж я могла

Свэтка Лабуда
Мені надійшло лише декілька пропозицій:
від Бога – жити,
від подруг – змінити помаду на більш яскраву,
у контакті якийсь придурок хоче зі мною  дружити,
займатися віртуальним сексом і пити каву.

Мені наснилось сьогодні декілька снів-діафільмів:
про скарби нібєлунгів,
про маленькі дівчачі радощі у теплому душі,
далі про Ніагару-Фоллс  і вічнозелені джунглі,
і голос за кадром сказав мені, що я робити мушу,

Мені запам’яталось лише кілька вказівок:
від Бога – радіти,
від дівчаток у душі -  займатися сексом, але реально,
якийсь придурок у джунглях сказав, що не треба п****іти,
а нібєлунги мовчали. І це було геніально.

якби ж я могла....