Моно-тексти 4. Палiндромони

Василь Роман
«...Мартові коти - рок на даху - заказуха!
    дань – корито. ківот раМ»

«...Тупак і даль. вила до пуза в кукурудзі…
    здуру Кук – в азу подали. владі – капуТ!»

«...Престол оман від хама.
    замах дів на молот - серП»

«...Страдник,
    в кубик чотири точки букв,
    кинь дартС!»

«...Я і рот Сірку закирпанив!»
    унищ вік, "табачнік"!
    вороняччя норов
    кінча батьківщину…
    вина? приказ – укр. історіЯ!!!»