Гороскоп. Палiндромони

Василь Роман
«...А Лука! Рояль!
    Овен береже жереб!
    Не воля оракулА!?»

«...До воза Тілець.
    Ясь вагався –
    це літа зов оД!»

«...Імена усі лунить Рак,
    зараз картину лісу,
    а менІ?»

«...Серп вини – чудо
    Водолія і льодоводу
    Чинив преС.