***

Анатолий Кравчун
 Английская цыганочка и кое что от себя

 If I can be gypsy girl
 And besides, beautiful
 What would do my mother dear
 I do like my mother's child

 Yeah, at once  try you more
 As many, many times before
 Oh, once again, many times. for
 Gypsy marry with your eyes

 Cards in my hands
 Shawl for shoulders
 But for deceiving people I'm poor
 You are gypsy, I am gypsy
 Thief and girl around you

 Yeah, at once try you more
 As many, many times before
 Oh, once again, many times. for
 Gypsy marry with your eyes

 Stealing horse or stealing sledge
 With no reason no regrets
 Beard to foot - he climbs to kiss
 Wavy hair and golden bliss

 Yeah, at once  try you more
 As many, many times before
 Oh, once again, many times. for
 Gypsy marry with your eyes





язык заботы о детях
понятен тут всем на свете
жаль в пыльной улыбке моей
есть лишь неспетое
неповторимость дорог
цыганское, слишком усердное
нет времени сказать прямо в глаза
я был тут и не был
и вряд ли что изменится
желтый водоворот
что крутится - ближе к сердцу
а знает об этом ли кровь
жаль. ей во мне никуда никуда не деться
есть лишь неспетое
неповторимость дорог
цыганское, слишком усердное
неповторимый
змей рока