Гламурне щастя

Форнит
Кожного разу чекаю наказу,
Щастя хапаю, в кишеню ховаю...
Щастя моэ э рожеве та в стразах.
Щастя гламурне, тебе я кохаю..
Щiчкi рожевi, очi блискучi,
Локони  свiтлi в одночас вражають.
Щастя моэ, ти таке неминуче,
Зараз я тебе зi школи чекаю.
Рiнгтон-"Ранетки", з ранку ти эмо:
Чорнi шкарпетки, рожевий светр,
Ввечерi -гот, чи то светр проблема,
Чорний на плечi та шляпу iз фетру.
П*ять чупа-чупсiв, фанта чи кола,
Ролiки на ноги швидко вдягаэш,
Щоб поскорiш повернутись зi школи
В свiт , де усiх ти гламурно кохаэш.