Колискова

Анастасия Щербакова 3
Місяць ясненький у небі сіяє
Тихо на дворі нічка гуляє.
День закінчився, час уже спати,
Час уже в ліжечка дітям лягати.

Засинай дитина люба
І до ранку спи
Хай насняться тобі дітонько
Кольорові сни.

Спочивай дитинонько.
Сон у казку водить
І до тебе хай частіше
Дива світ приходить.
24.10.09