Ти подумай...

Анна Усадская
Ти подумай, чого тобі скиглити?
Хлопець кинув? Життя не таке?
І грошей не вистачає ще тисячу,
Щоб купити новеньке "Купе"?

Вірю, вірю: проблеми важливі!
А чи думала ти, хоч колись,
Що існує життя поза межами
Всіх буденних твоїх потреб?

Може мріє хтось не про машини,
Не про яхти і не катери.
Може спить хтось й у сні літає,
І він мріє хоч день ще пожить.

Дехто мріє хоч хліба з'їсти,
Дехто - бачити світ навкруги,
Дехто - книжку узяти з картинками,
Хтось - почути пташок пісні.

І даремно ти так відмахуєш -
Є проблеми ще більші, важкі.
Але де ж там: тобі краще тиснути
Манікюром в айфоні "Дзвінки"...

27.03.2012