Чи варто мрiям збуватися?

Анна Усадская
Чи варто мріям збуватися?
Чи варто бажати чогось?
Чи варто лишень закохатися,
Щоб просто для чогось жилось?

Нехай, я проста людина,
Але вам розкрию секрет.
Щоб мріяти - треба любити:
Життя і себе всамперед.

І мрії тоді здійсняться,
І буде в житті все най-най:
Найкраще і найяскравіше,
Солодше від меду, ти знай!

25.03.2012