Та пiшов ти...

Анна Усадская
Ти знаєш, я ніколи не заплАчу.
Ніколи, чуєш бо чи ні?!
Нехай ридають інші - сліз гарячих
Моїх і вартий хтось, але уже не ти.

Аж дивно, що вважала чоловіком.
Чоловіки не роблять тих дурниць!
І смішно навіть стало мені якось:
Чому мені лишаються козли?

А, фіг з тобой, знайди собі коханку
І розважай її хоч чим-небудь.
А коли щось розумне пригадаєш -
Ти лікті покусати не забудь!