Э. Дикинсон. 1226. The Popular Heart is a Cannon f

Ольга Денисова 2
1226

Сердце народное! – пушечный залп,
Барабаны потом,
И на подхвате колокола,
И наконец ром –

Окликов завтра не слышит оно,
Во вчера  не глядится –
Царств котлован с неизменной тюрьмой
В качестве приза.

1226

The Popular Heart is a Cannon first —
Subsequent a Drum —
Bells for an Auxiliary
And an Afterward of Rum —

Not a Tomorrow to know its name
Nor a Past to stare —
Ditches for Realms and a Trip to Jail
For a Souvenir —