Солодких снiв

Иулианна Июлева
Зачекай, ляж і пригорнись до мене.
Давай сьогодні заснемо без зайвих слів?
Я хочу, щоб зорі зійшли над  нашим з тобою ліжком
І дарували нам необмежену кількість снів.
Щоб солодшими за них була лише полуниця,
Яку ми їли з тобою літом, що з’єднало нас.
Я хочу променистих ранків,  немов ти і є те сонце,
Відносин свіжих і чистих, немов лемонграсс.
Давай ми спробуєм,що нам варто, чи це завадить?
Не йди,зачекай, пригорнися без зайвих слів.
Я хочу знов заради тебе писати,
Слухаючи вечорами твій бездоганний спів.