Ева Яблокова Владимир Туков Цирк

Яблокова Ева
ЦИРК

 Цирк прибув до нас  - шоу супер  - клас :
 Фокусник, жонглери та  веселий клоун ...
 Та й  артистам всім   вдячна дітвора
 Тож плескати разом буде у долоні .

 Слоненя-артист свій демонструє хист.
 На велосипеді ведмежа потішне .
 Крізь вогонь плига лев-еквілібрист 
 І папуга скаче  на коні так смішно  !

 Ось тонкий канат - зручний акробат.
 У горі  під куполом вогні яскраві .
 Ілюзіоніст створює дива
 Та й раптово з поля зору враз зникає...

 Приспів :
 Цирк (2) Шапіто !
 Завітав до нас Шапіто !

http://www.stihi.ru/2008/04/06/273

 Картина Таня Якобс