Моя Дiвчина

Женя Кондратенко
Дві кави! Й два круасани!
З шоколядом, ванілю, а каву з вершками
Й не треба цукру, сіль ву плє*
Маю дівчину, м, солодшу за це!

Моя дівчина вміє, все вона робить:
І на кухні, і в ліжку всього мені досить
Я не можу епітетів ліпших знайти
Моя дівчина краща, сто відсотків, ніж ти!

Дві кави! Й тістечка два!
У мене від неї відчуття Різдва
Одне з вишнею, инше – з кремом, будь ласка
Моя дівчина, м, то є просто казка…

Вона, коли треба, мене поцілує
Коли треба - полає, коли треба - зґвалтує
Я не можу епітетів ліпших знайти
Мені пощастило, а тобі бачу ні!

Дві кави! Й морозива можна!
Моя дівчина, просто, на все спроможна
Пломбіра, я прошу, мені без сиропу
Ви би бачили, м, моєї дівчини попу…

Моя дівчина люба то янгол, що з неба
Впав, не забився, не втратилась кеба**
Любити мене, неначе я…бог
Цар…володар…нема в нас тривог! 

* сіль ву плє (фр. s'il vous plait) - будь ласка
** кеба - здатність