Потрiбнi змiни

Василенко Саша
Свята минули,
знову юрба занурилась під землю,
в андеграунд.

Чекаю потяг,
кудись поспішаю. Майдан-Хрещятик,
їду на Вокзал…

Дайте мені
one way ticket в нікуди! Подалі від цього,
на Захід.

Я чув,
там випав сніг і там зима…
Потрібні зміни...

9 січня 2012р.
P.S. Картинка з Інтернету