Э. Дикинсон. 189. It s such a little thing to weep

Ольга Денисова 2
189
 
Всплакнуть – такие пустяки,
Вздохнуть – велик предмет!
В обмен за те безделки мы
Приобретаем смерть.
20.03.2012
 

189
 
It's such a little thing to weep —
So short a thing to sigh —
And yet — by Trades — the size of these
We men and women die!