Сою кануны

Разина Кинзябулатова
Ике ярсыз елга була алмый,

Пар канатсыз кошлар оча алмый,

Очкыннарсыз утлар яна алмый,

Кышлар булмый, язлар килэ алмый,

Кануннарсыз тормыш була алмый.

Союнен дэ уз кануны, уз жавабы тормыш шавына:

Янмый-койми соеп булмый,

Адашмыйча, кереп язына.