Э. Дикинсон. 875. I stepped from Plank to Plank

Ольга Денисова 2
875

С доски и на доскУ
Ступала я, скользя,
Мерцанье звезд – над головой,
Внизу – дыханье моря.

И знала, что быть мог
Последним – каждый шаг.
Неверную походку ту
И называют "опыт".
19.03.2012.


875

I stepped from Plank to Plank
A slow and cautious way
The Stars about my Head I felt
About my Feet the Sea.

I knew not but the next
Would be my final inch —
This gave me that precarious Gait
Some call Experience.