Твоi лагiдн очi

Валентина Андрущенко Франчук
   моєму  коханому чоловіку

Бачу  очі твої вві сні,
Що приходить мені щоночі,
Такі любі вони мені,
Твої сірі, лукаві  очі.

Трішки  зморшки лягли  навкруг,
Чи від радості, чи від смутку,
Ти мій вірний, коханий друг,
Я - твоя сизокрила голубка.

Сталось так, що  далеко ти,
Але будуть мені щоночі,
Посміхатися , як завжди,
Твої лагідні, сірі очі!