Ходить бабця з пирожками...

Мария Погорелова
Ходить бабця з пирожками, й
               усіх зазиває:
"Люди добрі, горяченькі - кращих-
               бо немає !
З яблуками, з маком, з сиром -
               таких не знайдете!"
Наркоман у слід гукає:
               "З коноплі, даєте?"...