Танець схiдний

Светлана Пономаренко
Хочу зтанцювати танець східний,
Я – українка, для мене він не рідний,
Однак чарівної жіночності в ньому багато,
Танцює жінка танець живота  - це свято.

Цей танець – задоволення і радість,
Відвертість почуттів і сексуальність,
А  ще грайливість жінки і її здоров’я,
Танцюю танець… і ЛЮБОВ – є я!

І ось сама цим східним танцем стала,
Ні не землі торкалась, а літала…
І Всесвіту Небесні Двері я відкрила,
А замість палантину появились крила.

11.03.2012