Пролетно

Величка Петрова
ПРОЛЕТНО
Каква хубава есен!
Рой чадъри пламтят,
а под тях е понесен
с бързи стъпки светът.
Каква зима студена!
Побеляла от страх,
че светът е забързан
в своя утрешен впряг.
Каква румена пролет!
Бърза, бързей с мечти,
неподготвен за полет,
но готов да лети.
"НЕКТАРЪТ НА ГРЕШКИТЕ"2010г.