Насправдi рай

Виктор Малороссов
Свіже сало наросте
На свинячих спинах.
З часничком під самогон -
Це ж насправді рай!
Потім з кумом карате,
Поки морди синню
Не підкрасить нам "дракон",
Потім баю-бай
Під парканом у кущах
З п"яною кумою,
Де голодний пес Сірко
Блевотиння з"їсть...
Зранку вигляд - просто жах!
Кепсько з головою -
Це поцілила дрючком
Жінка, хай їй біс!



    17.03.2012р.