***

Наталка Бойченко
Ти подумай –
На світі є люди, що не чують птахів,
Не вітають світанків і зір,
І не бачать морів…
Ти послухай
Шум лісу хоч раз у житті,
Доторкнись до роси,
І зроби те, що мав на меті!
Зрозумій,
Що на круглій Землі
Ти для чогось-то є!
І зроби, що хотів іще вчора,
Чи, навіть, торік! :)

(Дякую Тартаку за натхнення!!)