Стихи из сердца

Валентина Тараненко
Дніпро плескало, мов в долоні

Зірниці  тій,що народилася,

А я немов би  у  полоні –

На дивне чудо  задивилася ...


Тим  зачарована світанком

Я   подих   свій затамувала...

Замилувалась дивним ранком,

У котрім казка оживала.


А день, як милеє малятко

Із   ночі ніжно   визирав,

Мов  пустівливиє  хлоп`ятко

Пташиним співом гамував .


То ж, як на ту красу погляну  –

Любити   хочеться   життя!

Мир  цінувати - до нестями,-

Щоб  такі мати почуття!