To a False Friend

Аня Ра
Thomas Hood.
To a False Friend.

Our hands have met, but not our hearts;
Our hands will never meet again.
Friends if we have ever been,
Friends we cannot now remain:
I only know I loved you once,
I only know I loved in vain;
Our hands have met, but not our hearts;
Our hands will never meet again!


Слились наши руки, увы, не сердца,
Но вновь не коснутся друг друга ладони.
Хоть вместе умели, как звёзды, мерцать,
Сейчас догораем и медленно тонем.
Я знаю, я сердцем любил до конца,
Тебе ж нет нужды в этом трепетном слове.
Слились наши руки, увы, не сердца,
И вновь не коснутся друг друга ладони!