Не кличте старших, тi полетiли...

Катерина Зайцева 2
Твої сподівання, мої надії
Палітрою смутку утратили силу
Нестерпно скрегночуть перепетії
Життєвого досвіду сутність красиву.

Коли стає важче за невагомість,
Пустого порожніше в зайди у шлунку,
Пускає важки керування свідомісь:
Що було не вернеш. Нема рятунку.

Хай світить новим поколінням сяйво
Безмежних просторів, амбіцій, сили,
А ми вам із честю достойно програймо.
Не кличте старших. Ті полетіли...