В пространстве времени едины...

Анатолий Заступ
Дві ніжності зіллються наче ріки,
В польоті душі, наче два крила.
Над прірвою замруть навіки,
Одне кохання ДОЛЯ нам дала.

Щаслива мить на спогади щасливі,
Єдині в просторі і часі ми.
ЇЇ крізь роки хай турбує сила,
Відлига,  як серед зими.